9.4.15

Hi there!! it's ME ^_^

Assalamualaikum... dunia..

Entry pertama di tahun 2015.. WOW!!

Entry pertama dari komputer office.. double WOW!! WOW!! 

Rase macam nak menangis pon ada bila dapat bukak mytinyworld dari komputer office T___T I is touching!! Apa mimpi pulak IT department tak block blogspot ni.. Tapi papepon, alhamdulillah... 

Nowwwwww... where should I start? Almost a year babeh, nak start dari mana pon tatau.. but obviouslly anak masih 2, belum tambah yang ketiga.. not yet!! not yet!! Berat masih sama, bila lah nak kurus.. Masih bertugas di JLKN walaupon PLKN ditangguhkan, wait for an announcement for PLKN version 2.0 yek, now still in planning stage, masih memerah otak mengalirkan keringat untuk masa depan anak bangsa, chewahh!! 

Izz Iskandar Muhammmad dah 6 tahun 4 bulan, will started his formal school soon, hopefully semua berjalan lancar.. For this year, he didn't go to any kindy, his parent's planning memang dasyat hahaha some said we jeopardizing our son future but hey!! he just 6 year old boy, rileks2 sudah.. We wanted him to be more focus so we hired a private tutor, masalahnya bila teacher asyik tak dapat datang mengajar, geram jugak kadang2.. but luckly we also enrolled him to a tuition class twice a week for english and maths.. English class in British Council pon baru start this month.. Hopefully dengan semua kelas ni dapatlah dia survive bila his Year One mula nanti, mak pulak yg nervous!!

Izz Iman Umair dah 1 tahun 10 bulan, going to 2 year in a couples of month.. His pearly white teeth hampir memenuhi mulut.. Masih bercakap bahasa dia yang tak difahami, sometime I'm worried if his delay in talking, but yes.. hello mami!! please be rileks2 aje!! 

yeahh enough for today.. will continue soon!!

luv yaa

xoxo,


No comments: