26.9.14

Izz rindu Abah...

assalamualaikum....

haishhh i memang mengada2 coz tetibe nak privatekan blog pulak, macam la popular sangat kan!! diva sangat ke? takut kena stalk ke? hehehehe maafkan kami penunggu gua... sorry la ek, saya malas nak kecoh2 nak kena register semua online sosial account untuk tapisan pape ntah tu, but since registration itu dibatalkan, mari la terus merepek di alam maya..

nway.... kekaguman masih bersisa ni sebab tetiba rajin update blog di malam hujung minggu di rumah pulak tu.. anak2 dah tido so saya tak tau nk buat apa, online ni tujuan utama nak membayor utang tapi lupa semua no acc, semua maklumat simpan kat opis, sudahnya membelog la kita..

tadi lepas solat maghrib, iskandar datang kat saya sambil menanges.. ingatkan kena buli dengan adik, rupanya bila ditanya......

 Mummy  : why are u crying?
 Iskandar : izz nak abah sob sob sob
 Mummy  : alolololo please don't cry... mami call abah ye?
 Iskandar : no, izz taknak cakap.... izz rindu aje..

hmmmm kecik2 dah pandai nk jadi macho, dalam hati ada taman, rindu tapi tak nak mengaku..

Dah 2 minggu hubby tak balik, agak lama jugak la kepergian kali ni cuma sebelum ni pon pernah lebih 3 minggu kami tak bersua.. setiap kali hubby pergi, once in the while, iskandar akan menanges rindu kat abah dia... dah la nk call/video call agak payah, nak bercakap pon kadang2 buat saya menyampah sebab line dia guna satelite, bila bercakap mesti dapat respond lambat, contoh kita dah beria bercerita ni pastu kena tunggu 15 saat barulah ada respond... dari excited jadi sakit ati pulak hahahaha.. sudahnya berborak guna wasap lagi mudah dan cepat..

Iman mungkin masih kecik dan comel so perasaan rindu kat abah agak kurang kot tapi bila tanya "where's abah?" dia akan pandang pintu dan cari his abah..

Okeh sodih pulak.. nanti la sambung eh T__T

gud nite semua.. 


Luv,
 

No comments: