12.9.14

Cerita Hari Ini 120914 - boring!!

assalamualaikum...

Sedang berasa kagum dengan diri sendiri bila rajin update belog di malam hujung minggu di rumah sendiri hahahaha..

Mungkin kerana kewujudan unifi yang baru dipasang walaupon kemenyampahan masih bersisa sebab janji dicapati oleh tukang pasang unifi ni... janji nak pasang hari sabtu lepas pastu drag sampai ke hari khamis baru diorng datang, ikot hati memang nak cancel je tapi sebab ikut hati mati, so kita ikut otak kata sabar... yang paling tak best sebab kena terminate astro T__T hmmmm malam2 kami akan penuh keboringan lah lepas habis tempoh kontrak astro ni, harap2 anak2 boleh bertahan...

oklah, tu je kot untuk malam ni.. sambung nanti lah..

till then... bye


Luv,

No comments: