4.3.14

Hello March : all about ME!! hahahaha

as salam..

It's been a while *sigh*

last entry was on January, now already March... so i lost February in the middle *sigh* sorry Feb, u will always be my lovey dovey month ^_^

ok, enough with merepek things..

Let's start with my own perkembangan ^_^ hahahaha.. Masih kembang as usual, tak tau bila la nak menguncup, but hey as long as i'm healthy.. alhamdulillah, praise to Allah Al Mighty *denial mode* berusaha untuk kurus cuma tahap kesedaran agak kurang, maybe sebab takde apa2 event yang grand perlu dihadiri dalam waktu terdekat, so i'm happy with my figure now, walaupon tiap kali naik weight's scale airmata akan menitik tengok angka 60++.. Whatever it is, kurus untuk sihat tetap menjadi agenda utama ^_^

Kerja masih seperti biasa cuma tahap kerajinan turun naik, owhhh saya dah ditukar ke department lain, bukan lagi jadi project manager, so aktiviti melawat projek pembangunan akan terhapus sama sekali, bersyukur tak perlu terpacak bawah panas matahari lagi ^_^ tapi i'm soo gonna miss my old department so much, the environment and people around me.. hampir 6 tahun menabur bakti, jatuh bangun bersama akhirnya berpisah jua T_T ..

Tempat baru adalah Unit Integriti, new department dan masih lagi belum ada bos, in fact pengisian pon belum penuh, so now masih bekerja dalam kesamaran.. lagi best sebab office pon belum siap renovate so skrang menumpang kasih kat office orang.. Office baru akan berada di luar Wisma Pertahanan dan agak jauh sebenarnya, yang dekat ialah Wangsa Walk dan AEON Big hahaha itu saya suka.. yang tak berapa nak suka sebab lagi jauh dengan sekolah Iskandar, jenuh la nak amik dia balik sekolah tiap2 hari, mungkin saya kena skip lunch supaya cukup masa untuk amik dia dan hantar balik rumah (is this the sign for me to be kurus?!!!) Tapi dengar2 mungkin saya akan kena transfer ke tempat lain pulak, tapi masih tiada surat rasmi jadi buat2 tak tau je lah..

Nak share perkembangan anak2 tapi tak cukup mase dan kemalasan telah melanda.. So i'll see u guys again in next entry, probably tommorrow hehehehe insya Allah..

Bye..

Luv,


No comments: