14.10.13

Salam Aidil Adha 2013!!!

as salam..

hehehe nampak sangat takde kerja kan, sampai 2 entry.. Hari ni ramai orang cuti, so nak buat kerja pon tak boleh, my bos beria nak buat meeting kul 9.30 pagi tapi bila call dia kata dia nak pegi pasar, sabo je lah, kalo tau baik i pon cuti hari ni, boleh gak gi pasar ke kan hehehe

Ok since raya puase hari tu takde wish apa2, raya haji ni nak lah buat ucapan sikit ^_^

Selamat berhari raya aidil adha kepada pembaca semua, kepada sesiapa yang berkorban tahun ni, selamat berkorban dan semoga ibadah kalian di terima Allah s.w.t, Insya Allah.. kepada yang pulang beraya di kampung, selamat memandu dan selamat menjadi "co-pilot" jugak, kalau mengantuk silalah berenti di R&R dan minum kopi, tak puase kan ^_^

tahun ni, saya tak balik kampung walaupon turn raya di kampung halaman..  sebab apa tak balik, saya pon tak tau.... so bertakbir dan beraya lah kita di Jalan Pendekar je, petang2 sikit baru balik Shah Alam kot..

Malam nanti nak buat muffin, esok nak hantar ke surau, ada jamuan sebelum sembelih korban.. jiran tetangga semua askar so kita hidup pon dah macam askar, diorng tak bercuti sebab kena standby kan, so kita pun cuti ala2 tak cuti je, buat benda2 yang wajib je raya korban tahun ni..

Ok semua, sekali lagi nak ucap "Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha"

Luv,

No comments: