1.7.13

Hello July... u are early!!!





as salam...

Hello readers.. tak sangka dah masuk bulan Julai, sejak2 bercuti ni kalender pon tak tengok dah hehehe..

Ok, i suppose to share pengalaman menjadi ibu for the second time but seriously masa sangat tak mengizinkan, everytime on je laptop Iman akan nangis nak susu lah, nak mintak dukung lah.. kalau tak pun abg Izz akan sibuk nak tengok youtube.. well, walaupon agak2 alasan cliche tapi betul ni tau so saya pon tak boleh nak lama2 tengok laptop ni hehehe tapi aktiviti mengshopping secara maya masih diteruskan...

Lagi best bila kad ATM saya tiba2 buat hal, mintak hubby tolong withdraw duit tapi kad kena block pulak, hmmmm lagi sakan la saya mengonline shopping sebab duit banyak dalam akaun hahaha poyo...

Oklah, nanti saya sambung cite pasal Iman pulak ye, i promise ^_^
 

Luv,
 

No comments: