25.3.13

Isnin yang RARE ^_^

as salam...

Hello darlings!! Happy Monday blues..

Hehe hari ni saya happy, in fact malam tadi dah happy sebab tak sabar nak masuk opis hari ni.. Semua sebab LIMA'13 kat Langkawi yang akan start esok (26 - 30 March 2013) so semua boss tiada di opis kecuali saya, memang syok!!! tiada meeting, tiada deadline, tiada paperwork, tiada board meeting.. NOTHING!! First time saya merasakan sangat free di opis, hahaha first time jugak saya terlepas dari join urusetia LIMA, kalau tak mesti dah berkampung di Langkawi seminggu ni.. So saya akan menikmati seminggu without job hassle, alhamdulillah!!!! ngeeeeeeeee....

Bangun pagi pon sangat seronok sebab takyah siapkan Izz pegi sekolah, hehe memang just nice cuti sekolah time2 macam ni.. Mood saya untuk berhoneymoon tiada ganguan langsung ^_^

So saya akan memanfaatkan masa2 rare di opis ni untuk membuat kerja2 yang rare jugak, hahaha..

Nanti sambung lagi ye ^_^


Luv,

No comments: