7.1.13

Selamat Tahun Baru 2013

as salam...

"Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
 Tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu
 Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
 Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia...."

la la la la la.... terukir di bintang by yuna, juara AJL ke-27

Hahahaha mood berbunga2 walaupon malam tadi tengok AJL sikit je sebab dah kengantukan secara melampau...

Wohoooo dah seminggu masuk tahun baru, tapi baru update hari ni.. not a good sign for azam membanyakkan entri tahun ni, hehe actually takde buat azam pon lagi sebab busy sangat lately dengan personal matters; pindah rumah baru, kemas rumah lama sebab nk sewakan, kenduri n sambut birthday iskandar dan macam2 lagi lah.. Nanti if ada kesempatan saya cerita satu2 ye ^_^

Selamat Tahun Baru 2013 untuk semua!! wish u a year of luck ^_^

Luv,


No comments: