16.12.12

SAYANG by Shae

as salam....

mode gedik di malam minggu ^_^ hehehe
enjoy!!!!


Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

xoxo,
HaNiE

Published with Blogger-droid v1.7.4

12.12.12

Bukan Wordless Wednesday!!

as salam...

Wordless Wednesday ker?!! hahahaha dah la entry sebulan sekali, ngade2 nk buat wordless lagi kan.. ^_^ Seriouly, tahun ni adalah tahun yang menunjukkan statistik entry paling sikit, adakah passion untuk menulis blog sudah makin berkurangan? perlukah digulung-tikarkan saje blog ini? hehehe mungkin2!! adakah sebab kekecewaan berpanjangan menyebabkan semua saraf2 logik tak berfungsi? hahaha ok start dah merepek, ni yang buat malas nak menaip ni, opsss!!!

Dengan tahun 2012 yang masih berbaki 19 hari, saya berazam untuk menulis sebanyak mungkin hahahaha... insya Allah ^_^ berusahalah!!

Oleh sebab tak tau nak tulis apa, bersama ini disenaraikan short term things yang perlu diselesaikan SEGERA oleh SAYA..
  1. Beli iPhone 5 (hahaha tetiba terpikir pasal hp plak dah!!)
  2. Packing semua barang dalam rumah tanpa bertangguh!! jangan buat alasan banyak habuk nanti sneezing macam duk dalam igloo, ngade2.. Kalo sendiri tak buat sape lagi nak buat?!!
  3. Buat list barang2 penting sahaja untuk dibeli (seperti front loader washing machine, freestanding cooker,aircond 3 biji, carpet, cermin yang cantik, jam dinding yang cantik, bangku untuk pakai kasut, curtains gile banyak, comforter, pokok kaktus eh2 dah macam merepek plak lists ni) (p/s untuk diri sendiri : sila semak budget anda!!)
  4. Amik buku dan baju uniform Iskandar kat sekolah start 26Dis onwards
  5. Start planning untuk buat majlis doa selamat sekali dengan birthday Iskandar (aduh2!! sempat ke ni?!! kawan2 sila kosongkan jadual anda awal Januari ye.. formal invitation akan dihantar kemudian hahaha aku sms jek ok ^_^)
  6. Kerja-kerja opis yang bertimbun (wajib siapkan kalo taknk kena maki dengan bos.. malasnya nak pegi outstation lagi, baru ingat nak bertapa kat opis setahun, bos ni tak baik betul la paksa org kerja luar!!)
Ok, no 6 paling penting.. no 2 dan no 4 kena buat jugak, yang lain2 tu merepek je, nak2 yang no 1....

Ok guys, cukup membebel hari ni.. Bye and have a gud day ahead!! ^_^

Luv,