31.10.12

Lovely October


as salam...

New update on the last day of October, my most favourite month, warghh i cant believe it!! Sorry la guys, selain busy secara melampau, i cant access blogspot from office anymore, apa hal plak ntah it department block blogspot.. So sempena hari bercuti hari ni, i trying my very best untuk membuat rumusan momen penting sepanjang bulan ni hahahaha tapi macam dah mengantuk plak...

First, of course lah kena cerita perkara paling penting... my birthday!! hahahaha thanks a lot to all the wishes and prayers, im really appreciate it.. Birthday's present from hubby, a night stay at impiana hotel and an hour orbiting at coach boutique, hehehe lovely gifts indeed, way better than i ever imagine.. Alhamdulillah, turned 30 wasn't that bad, hahahaha by the way its just a number, right?! But seriously, saya selalu berharap dan berdoa by the time saya masuk umur 30 tahun, saya perlu berubah jadi manusia yang lebih baik.. Sebab saya rase cukup lah separuh usia di sia2 kan, tu tak taulah kalau masih hidup lagi 30 tahun, mana tau kalau tak cukup taubat dan bekalan, nauzubillah!!

Next, erkkk sambung nanti boleh tak?!! i promise ^_^

Luv,
HaNiE


Published with Blogger-droid v1.7.4