27.8.12

Entry bergambar : Riang Ria Raya!!!!

as salam..

Few of my favourite pictures taken during a week of raya.. ^_^ me and and my loved ones.. Bless!!

a day before raya : heading back to kampung!! Ni before patah balik ke rumah sebab baju raya tertinggal kat umah, dah sampai tol Putrajaya baru teringat, nasib baik hubby ok.. Cuba bayangkan dah sampai tol Kluang baru perasan, merasa lah pakai jeans pagi raya, Amareka la sangat!! hahahaha...
a day before raya : just arrived at kampung!! this year cuma saya dan adik2 bujang sambut raya kat umah mak, Kak Ninie dan Long balik sambut rumah mertua masing2.. petang raya baru berkumpul adik beradik semua..
1st daya of raya : family portrait!! black and red theme..
1st day of raya : main ball petang raya.. boring sensorang kat umah atok, tunggu kak Niena, abg Ali n Aliah sampai..
1st day of raya : main bunga api..
2nd day of raya : siblings!! aktiviti beraya beramai-ramai
3rd day of raya : my family!! round kampung, senang sedara mara sekampung, jalan kaki je beraya..
3rd day of raya : cucu2 bikin havoc kat rumah orang!!!
3rd day of raya : Izz sayang baby bear!! but bila tanya nak adik tak tetap jawab "NO" dengan confident..
3rd day of raya : celebrating Pak Long's birthday!!
5th day of raya : road to Port Dickson.. senja baru sampai..
7th day of raya : beraya at Shah Alam.. habis round rumah sedara mara hubby kat Shah Alam..
7th day of raya : Imran dan Iskandar

will upload more in fb ^_^

Luv,



No comments: