24.3.12

Cerita Hari Ini - 240312

as salam....

Entry pertama utk bulan Mac... Fuhhhh busy sangat ke makcik? Hehehehe sorry ye guys, I busy sket lah tapi malasnya banyak!! ^_^

Kami dalam perjalanan nak balik kampung ni, konon2 nak gerak kul 3 pagi tapi bangun pun dah pukul 6 kan, so lepas kul 7 gak la baru gerak.. My hubs bawak keta bukan main laju lagi dengan alasan keta baru service kan, merasa tetiba ada incik polis kat dalam semak, tunggu je lah saman sampai rumah nanti...

Hmmmm apa lagi aku nk membebel lagi ni? Takde idea, nanti sambung ye hehehehe..

Luv,
HaNiE

Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: