11.2.12

Cerita Hari Ini - 11022012

as salam...

Hello semua!!

Updating this blog dengan tidak sengaja sebab tv sedang menayangkan MU vs Liverpool.. Well, its not my favourite rancangan kan, so mari membebel di blog yang dah agak terabai ni... Hmmm by the way, I choose to be with Liverpool tonight walaupun I dont have any clue pun pasal bola sepak ni, hahaha macam best je sokong Liverpool (okeh, merepek!! Harimau Malaya tetap di hati)

So today, my sister in law selamat melahirkan a healthy baby boy, cucu ke-10 in family.. Kebetulan juga cousin my hubby also selamat lahirkan baby girl pagi tadi.. So penambahan 2 ahli baru dalam WMB, such a blessed day, alhamdulillah!! We were planning to pay a visit, maybe tommorrow, hopefully bila nampak baby ni, Iskandar akan terbuka hati untuk jadi abang (hahahahaha!!) sebab if tanya Iskandar nak adik tak, dia akan jawab dengan confident 'NO!!'

Other than that, ada orang membuatkan saya rase annoying and menyampah today with status nya di fb yang macam bagus, condeming people macam dia yang yang paling baik.. Benda yang buat saya tak tahan was when dia using other people to againts people yang dia condemn tu.. Contohnya dia using me to againts my hubby, memang pantang betul if orang libatkan my family ni... This kind of person can go away from my life, so i unfriend her hahahaha.. Daripada menyakitkan hati dan perasaan sendiri, baik blah awal2... I dont need u in my life!!

Oklah, liverpool dah kalah, semoga peminat MU bergembira walaupon bukan korang yang beria main kat padang tadi...

Bye and gud nite all...

Luv,
HaNiE

Published with Blogger-droid v1.7.4