29.1.12

Anugerah Juara Lagu 26

as salam...

Haaaaa updating blog sambil menghiburkan diri tengok AJL hehehe rase macam dah lama tak layan tengok anugerah kat tv lah, tengok sorang2 pun layan jugak.. Iskandar tengah makan sup, menu sehat kami pada malam ini ialah sup tulang dengan sayur super banyak, makan dengan roti gardenia... Hahahahaha gile diet!! kesian Iskandar kena diet skali..

Ok, tengah lagu sedetik lebih.. Need my concentration untuk menghayati lagu ni, heehehe.. Suka sangat lagu ni, tapi saya tak kesah pun if lagu tak menang pun, its already won in my heart, hahahaha tapi bukan anuar zain la nyanyi, tapi takpe layan jugak!! Jac nyanyi best jugak...

Rasenya semua lagu yg masuk final ni best2 lah, walaupun ada few lagu saya tak pernah dengar tapi takpe, saya ok je, support industri muzik negara... Ok next lagu cinta muka buku, mula2 dengar lagu budak 16 tahun ni rase macam hape2 je lah korang ni buat lirik tapi lame2 terlayan jugak makcik ni, hahahaha..

Lagu kisah hati dr alyah ni pun best jugak, very meaningful... Nasib baik remy ishak yang kluar, if aaron aziz yang kluar tadi, confirm i sentap, hahaha jeles tak bertempat... Hmmmmm lagu sungai lui from aizat pun best, melodi yang relax dan tenang je... By the way, first time dengar lagu penakut from yuna, not bad lah, lirik dia pun lain macam hehehe.. Ok, dah lagu last, beribu sesalan, gandigan mantap 3 suara, mungkin boleh menang, sapa tau kan...

After dengar semua finalis, saya masih yakin lagu sedetik lebih akan menang ^_^ hehehe confident!! Tapi juri mestilah akan pilih lirik yang puitis kan, tapi saya as orang biasa yang buta seni ni mestilah pilih lagu yang sedap kan, mana reti nak hayati lagu dengan maksud2 tersirat ni....

Result dah nk kluar.. jeng... jeng... jeng...

Persembahan terbaik.... Kisah hati, alyah... Yeay!! clap clap clap tak sia2 remy ishak datang (again, nasib baik bukan aaron aziz hahahaha)

Vokal terbaik.... Hafiz, awan nano... Hmmmmm oklah, suara dia mmg best, 2 tahun berturut2 tu...

3rd place... Karma by faizal tahir...

2nd place... Beribu sesalan by 3 suara, whoaaaa ada chance lagu fav i menang ni, hehehehe

Juara lagu ke 26... Awan Nano (what??) hahahahahaha oklah, tahniah la...


Ok dah, nak tido... Takpe, walaupun sedetik lebih tak menang, saya tetap happy!! Macam M. Nasir cakap, ini semua nasib!!

Gud nite all.... Esok jangan lupa pergi sekolah ye adik najwa latif, hehehehe..
Published with Blogger-droid v1.7.4
Luv, HaNiE

No comments: