10.12.11

LIMA 2011

as salam

As u all know, this year saya masih lagi di paksa rela untuk menjadi AJK untuk one of the community bagi menjayakan langkawi international maritime and aerospace exhibition (LIMA) 2011.. Tapi compared LIMA 2009 dengan this year, i can say this year our task lebih relax and ada masa terluang untuk melawat pekan kuah, hehehe... Our main task adalah menjaga dan menkoordinasi majlis rasmi so the biggest event of course la masa majlis perasmian, sehari sebelum sangat kelam kabut dengan reheasal pelbagai, tapi yang bestnya m.c lambat sangat sampai, so reheasal pon suka suki kitorang jek.. Majlis kul 9.30 pagi, kul 8 pagi baru nak terhegeh2 nak full reheasal, sampai bukak kasut berlari ke dalam ke luar dewan, pasal organiser tak sediakan walkie talkie, boleh!! Sabar je lah..

Selain tu ada majlis makan malam dengan motour, majlis perasmian air show, majlis resepsi dinner dan lain2 majlis ntah apa2 lagi, layan kan je lah...

Hmmm okay, tetiba dah takde idea.. Boleh tak buat point2 je, hehehe

- nama tetamu yang paling saya ingat sampai harini adalah sommad polsena, haha minister dari laos..
- m.c kami adalah dato' mahathir lokman, hmmm susah nak cakap, nampak macam profesional tapi ntah lah..
- dalam masa satu malam, dewan miec tu tetiba bertukar wajah, dari macam kapal pecah jadi tmpt exhibition yang tersusun, salute lah dgn semua pekerja exhibitor tu semua..
- tan sri wahab (owner hwlima) dan wife dia adalah sangat friendly..
- geram tengok miniture2 yang didisplay kat semua booth, comel je, rasa cam nk amik buat display kat umah, hahaha..
- secara jujurnya, saya telah berbelanja more than seribu kat pekan kuah, hahaha

Ok lah, gambar2 ni semua saya amik guna tab ni je.. Bawak my compact camera tapi bawak charger DSLR! hahaha so takde lah gambar2 mengedik kat sana..

Bye for now...

Luv,

HaNiE
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: