31.12.11

Hari Terakhir 2011

as salam..

Bersiaran daripada Port Dickson.. Menghabiskan hari-hari terakhir untuk 2011 bersama family tercinta ^_^ hahaha quality time la sangat, sebab hubby macam biasa bila balik kampung confirm menghadap ps3 dengan cousin dia, tapi tak kesah la asalkan semua orang bahagia, i pon seronok berborak dengan makcik-makcik dalam suasana kampung bagan pinang ni...

Hmmmm bila cakap pasal tahun baru mestilah ada azam-azam sebagai matlamat jangka pendek kan, walaupun kadang-kadang azam tu just sebagai angan-angan je, hahahaha ok ini merujuk kepada diri sendiri ye.. For this year, my azam tahun baru 2012 belum di finalize lagi... Tapi as usual, harapan utama mestilah nak kebahagian dunia dan akhirat, details akan dishare kemudian ^_^

I can feel 2012 akan membawa perubahan besar dalam my life, its time to get serious, no more main-main.. If 2011 dikategorikan sebagai tahun honeymoon dan planning, 2012 adalah time to act, bertindak dan insya allah membawa kejayaan... Its including my mission towards my family, career and spiritual.. Yang penting, I HAVE TO DO IT! TRY AND TRY until BERJAYA, yeahhhh!!!! *mode semangat*

Untuk azam-azam 2011 yang tak tercapai, akan di carry forward dlm tahun 2012, hahahaha..

We are having countdown for new year at tepi pantai... Hubby and his cousin serta their friends akan buat bbq malam ni, gathering and also doa selamat untuk idayu's second pregnancy (wife cousin my hubs)...

Ok, time to get ready.... And guys, what is your 2012 resolution?

Bye and HAPPY NEW YEAR 2012!!!!!


Luv,
HaNiE
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

Carrie-Ma said...

salam sahabatku mar,

untuk apa jua azam yang dicita2kan, didoakan semoga akan menjadi kenyataan, insyaAllah.