8.11.11

Memori Oktober

as salam...

Haiyooo penat je menaip rupanya tak publish kat sini, panjang berjela merepek sekali tak save rupenya.. Takpelah i cite semula la ye ^_^


Ini adalah re-cap cerita2 menarik bulan Oktober, hehe menarik la sangat..


First, thanks a lot untuk semua doa2 dan birthday wishes.. Ingatan dan ucapan uols sangat bermakna.. Birthday terakhir in my 20's, next year masuk 30 tahun dah, okeh mmg dah tua lah!!! Birthday present from hubby? Takde pape pon cuma dinner treat + birthday song dari chillis je, hehehe actually hubs tanya i nak apa, tapi i tak cakap pape pon, so far semua dah cukup so tak payah la kan, tak baik membazir o_O


Second, kami baru selesai refurbished our little home tu, alaaaa sikit2 je, make-up living room je.. After almost 4 years baru sibuk nak cat rumah, hehehe.. So kami cat wall, ehh bukan kami lah, upah orang catkan, if kitorang laki bini campur si kecik tu yang buat mau jadi lukisan abstrak pulak dinding tu... So a new painted walls, a new curtain, a new leather sofa and some new accessories, oklah sedap mata memandang... Cuma i rase sofa tu too bulky la, masa kat showroom before beli rase dah ngam2 tapi dah bila dah sampai rumah, aisemen besar sangat plak!! tapi hantam je lah, dah belikan, mahal plak tu, hehehe...


Third, ingat pakcik ani tak? atok yang jage iskandar tu.. dia dah meninggal hari jumaat last week of oktober.. Al-Fatihah

Oklah, nanti sambung lagi.. daaaa

Luv,
 

1 comment:

dbalkis said...

Harus la buat makan2 boleh tgk living room baru :-)