17.4.11

Kami dah Pulang!!!

as salam...

mari mengupdate sambil tengok mentor, hehehe actually i tgh tengok DC cupcake tadi tetiba hubby bukak mentor plak, so layan kan je lah!!!! 

owhhh, yes.. kami dah balik umah, actually doc tanya if kami nak stay for another night tapi sebab hubby kena ke kuantan esok, so kami mintak balik je lah.... so this week mummy kena increase tahap kesabaran untuk jaga iskandar alone, emosi dia tengah tak stabil sebab sakit n paling tension bila nak kasi dia makan ubat, mesti bergaduh punya lah!!! selain tu iskandar in soft diet so kena masak bubur hari2, hidung dia pon still bleeding sometimes so kena bagi full attention kt dia.. i cuti sampai hari rabu, hopefully hari khamis iskandar getting better, kesian plak nk hantar dia ke umah nenek, kesian jugak kat nenek kena layan iskandar nanti...

oklah, update sket je malam ni.. pada yg bertanya kenapa iskandar asyik masuk hospital je compared dengan anak diorang yang jarang sekali kena warded atau secara kiasan nak cakap iskandar banyak penyakit, jawapan saya ialah, "saya redha je, mungkin allah nak uji tahap kesabaran kami melayan anak yang sakit dan allah nak bagi kami pahala lebih sikit.. mungkin juga sebagai sign iskandar akan jadi doktor satu hari nanti" ^__^ insya allah, HE knows best!! no heart feeling pon  

Luv,
 

No comments: