9.3.11

Small Gathering Ex SMTKT 98/99

as salam.. hai!!! (update laju2)

End of last month, kami ada small gathering with kengkawan lama dr teknik kota tinggi batch 98/99, tapi tak ramai yang datang... Many thanks untuk cik organizer yang cantik manis, beria watie buat perancangan, tapi maybe ramai busy dengan urusan masing2 so kehadiran lebih kurang 7% je dari total semua.. Oklah kan, dari takde orang langsung..

Dinner gathering di Empire Hotel, nice hotel n makanan pon best tapi tak banyak sangat pilihan.. But no comment la sebab i tengah diet, hahaha.... the theme is white!! so bersungguh2 la kami mencari baju putih semua, tu yang beria shopping kat pavillion.. 

mine : skirt from nichi, blouse from zara n belt reben dari bandung, hehe... hubby's : shirt from SUB and beret maher zain tu beli kat mid valley.. izz's : shirt from guess kids (baju paling mahal antara kami!!!)

After 11 years, semua dah berubah.. Me and hubby pon sama, mengimbau memori dulu2.. Siapa sangka kami akan bersama lepas berkenalan 12 years back, terpisah dan masing2 dengan hala tujuan sendiri, jumpa semula, BERCINTA, kahwin dan now having a cutest boy in earth as our son (hehehehe poyo!!!!)  ^__^

izz n mummy.. izz suka makan ice cream!! bila dh abis, siap tarik tangan mummy ke station ice cream nak refill.. 
antara yang hadir with family memasing..
posing time!!! see hot mommies, semua dah ada anak kecuali cik organizer baju pink lah, single mingle lagi!!
with my best buddy, giah!!! tido sesame, study sesame, makan nasi lemak cikgu amir sesame, outing sesame (mandi taklah kan!!) cuma kami lain2 kelas jek.... she's the best!!! love u gi-ah!!!
angle bengong!!! ikut je la cakap photographer...

Tak cukup masa berborak dengan semua sebab banyak sangat nak cerita.. Terharu juga dengan kawan2 yang sanggup datang dari JB.. Hopefully lepas ni cik organizer buat lagi dalam big scale, hehehe... Gembira jumpa kamu, kamu dan kamu!!!!!!!!!!!!

Dan seperti biasa, gambar maha banyak di FB 

Luv,
 

No comments: