14.3.11

Selamat Bertunang!!

as salam dan salam isnin uolss!!!

I dalam keta on d way ke Lumut ni tapi sebab ada pilot bawak so I feeling2 mem besar kat belakang lah, hehe tumpang rexton Navy jek.. So boleh lah update blog sket..

Nak cite pasal hari Sabtu hari tu, sepatutnya menjadi hari "sentap" sebab I nak balik JB tapi hubby ada plan lain plak.. Ingatkan nak angkut Izz n buat keras hati je drive balik JB tinggal hubby tapi kebetulan hubby kena outstation dr hari rabu sampai lah ke sabtu.. Memula kata nak balik hari khamis, pastu jumaat, last2 petang sabtu br muncul.. So tak jadilah sentap sebab bukan dia segaja taknk bawak I balik JB, hmmm tapi still merajuk lite2 okay!! T__T

Malam tu ada majlis bertunang cousin hubby kat shah alam, so after maghrib kami pon makan free kat sana.. Majlis anak owner caterer so makan besar la kami, macam2 menu ada, kuih berjenis, nasi beriani n lauk yg pelbagai, kari kambing mmg terbaikk!!

Selamat Bertunang to Jijah n pasangan!! Time diorang kawen confirm makan lagi besar, best2!!

Ohhh btw I pakai baju masa I tunang tau, hehe muat semula ok tapi ada part yg sendat sket, hahaha poyo!!

Ok, sambung nnt ye.. Selamat bekerja!!

Luv,
HaNiE


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Rose said...

Wahhh bestnya boleh pakai baju tunang balik....stress ai membacanya...he he he

HaNiE said...

owhh jgn la stress.. aku harap boleh maintain begini, tapi ntah la *__*