23.2.11

Handmade Red Velvet Cuppies

It's 4.15 am now, but I'm still awake ^_^


Hehehe actually baru habis baking red velvet cuppies, *__* woot woot!!! macam takde siang kan nak memasak tapi  sebab saya dapat 2 hari m.c so pagi nanti boleh bangun lambat, hah!!


red velvet cuppies yang dah siap, decoration by acik dian.. i tak kreatif, tangan keras, hehehe... kami kekurangan bahan untuk decoration so ini lah end resultnya...
walaupon rupa yang kurang tapi rase memang sedap, hehehe over!!!
Kisah lanjut dalam next entry ya sebab saya dah ngantuk sgt so time to sleep.. Anybody nak resepi ke?? ^__^


See ya!!!
Luv,

3 comments:

dbalkis said...

mestila nak..weit ko sakit apa dapat 2 hari mc..syoknye??perlu kami melawat?hehe..get well soon..

Carrie-Ma said...

mar,

aku xnak resepi tp nak makan end product je.

HaNiE said...

dayang,
aku ok je, sakit sikit je tp doc baik kasi 2 hari, eheheh... nothing serius pon, nway thanks... meh datang lepak2 makan cuppies ^__^ hoho

c.k,
ko memang.. ehh kata diet? nnt aku masak macam2 ko taknak makan pulak... kecik ati i tau!!