13.2.11

Cerita Malam Minggu

Selamat malam ahad uolls!!!!

Actually cerita ini pasal malam semalam, malam sabtu.. Semalam kami ke Shah Alam, lepas makan2 with mama kami bergerak balik tapi sebelum tu singgah Carefour Subang Jaya sebab nak beli mamypoko murah, hehehehe....

Kami bergerak balik KL dalam kul 11.30 malam pastu sampai Jalan Tun Razak tetiba jalan stuck, perghhh pahal plak tengah2 malam jam ni, confused kami!!! Kereta jalan macam kura2, tetiba ada 3 motor besar bomba and truck bomba yang besar mintak laluan dari belakang... Me and hubby dah buat spekulasi macam2 dah, ada accident lah, ada bangunan terbakar lah, siap hubby cakap KLCC terbakar kot, cehhhh malas gi keje lah tu!!!! So kami dengan penuh suspen, berdebar2 tunggu apa kejadian di hadapan...

Rupa2 ada orang tengah baiki jalan depan bangunan tabung haji, jalan 3 lanes tapi kena tutup jadi 1 lane je patutlah jam panjang.. Takdelah accident or kebakaran macam andaian kami, hahahaha poyo sungguh!!!! Pastu jalan smooth je sampai rumah..

Kesimpulannya, saya je yang over lebih, hehehe... Good night everybody!!!

Luv,
 

No comments: