25.1.11

Family Day di Tiara Beach Resort, PD

Salam..

Yeay!!! hari ni gaji, hehehe over tau *_* tak tau lah kenapa sejak akhir2 ni sesak semacam jek, nak kate beli keta baru tak la jugak, beli umah besar lagi lah tak, mane ntah duit semua pegi.. Tak berkat ke duit ku itu owhhhh!!! *insap

Kembali ke tajuk asal.. Last weekend kami berfamily day di Tiara Beach Resort, Port Dickson.. Family day untuk my office, bukan for entire department lah, just us unit projek (darat, laut dan udara).. Saje seronok2 nak bagi staff happy2.. Kami plan pon tak lame, kumpul duit sikit sorang dapatlah tido semalam, makan2 BBQ dan beli hadiah untuk sukaneka.. Kalau ikut kan banyak lagi yang boleh buat tapi setakat untuk suka2 ini pon dah kira terbaik, lagipon kami tak minta sponsor mane2 semua duit sendiri jek ^__^ games yang kami main pon semua guna barang yang murah, belon sahaja!!!

Feedback dari staff semua puas hati dan gembira, at least dapat jugak diorang lepaskan tekanan kerja.. Iya lah takkan nak tekan diorang buat kerja je, sekali sekala kena la bersuka ria jugak, hehehe bos2 pon sekali beria main sukaneka.. Seronok jugak buat family day, orang happy kita pon happy sama lagipon dapat jugak beramah mesra dengan staff n family masing2..

Semua yang join family day tak lah ramai sangat, dalam 25 families, lebih kurang 70 orang campur anak2 semua.. Aktiviti pon tak pack sangat, cuma makan2 n main games je.. Yang bestnya saya dapat 1st prize untuk acara baling belon with spouse, hehehe seronok lah!!! Izz masuk acara rebut gula, memula dia exited tengok gula banyak2 tapi bila bebudak lain start berebut amik gula dia jadi blur, dapatlah 2/3 biji je yang dia amik, hehehe.. Lain2 acara yang kami masuk, kalah, hahahaha ehh taklah saya kasi chance orang lain menang *__* hoho

Ok, jom tengok gambar..

seperti biasa, acara wajib
lepas makan BBQ, bawak Izz main di playroom.. Izz berebut bola and siap gaduh ngan budak lain sampai budak tu nangis, sabar je la mummy ngan abah tengok perangai Izz ni (budak lain : my colleague's son)
after palyroom tutup, kami tengok show sambil Izz main UFO terbang with abah.. Selain berjaya pau abah RM13 utk UFO terbang, Izz juga dapat senapang lampu2 RM15, lepas 1/2 jam main senapang tu patah, haiyooo!! siap baring kat lantai sambil tengok UFO terbang lain...
Iskandar angelicious!!!
acara masukkan bola dalam gol.. Izz pakai baju tido jek!! hehe
acara posing dalam gol
acara bergayut di tiang gol
acara rebut gula2
1 daripada 3 gula2 yang berjaya direbut oleh Izz, hahahaha hampagas sungguh!!!
acara main pasir, mummy tengah bagi hadiah kat belakang tu
1st prize for acara baling belon with spouse
Thank u for all the cooperation, lain kali ada duit kita buat lagi ye ^___^ best!!

Luv,
 

1 comment:

Ajan said...

BEST X FAMILY KT TIARA. ? HEHE.