1.1.11

Aktiviti Hari Pertama Tahun 2011

Okeh, consider entry ni sambung entry sebelum ni lah ye *__*

Bangun takde la pagi sangat tapi sempatlah membalut sampai 4 hadiah.. Hari ni jadual sangat padat dan diet terpaksa dilupakan sebab semua tempat offer menu yang menggiurkan!!! Lepas bersiap, terus gerak ke rumah kawan hubby untuk celebrate their kids' birthday, Khyra n Khalid.. Kami orang first yang makan, hehe menu terbaik adalah marshmallow with chocolate, gila sedap!!
with birthday girl, Khyra.. birthday boy, Khalid tengah mood tak baik baru bangun tido.. cute kan Khyra!!!

After that ke Shah Alam pulak, ada wedding cousin my hubby.. Tapi sebab Izz tido so kami ke rumah MIL dulu, tinggalkan Izz yang ketiduran dan kami terus ke wedding Wafa n Ali.. Makan nasi minyak pulak.. Lepas tu balik ke rumah MIL semula, tunggu Izz bangun dan kebetulan hujan yang sangat lebat so kami stay lah sampai hujan reda sket sebelum ke next rumah..

Lepas tu ke rumah Dayang, celebrate Izz Dhani 2nd birthday.. Sekejap je budak2 ni dah membesar!!!! Sempat la jumpa Intan n Alif, borak2, makan2 mee kari pastu kami pon beransur pulang, lebih kurang kul 6 jugak.. Pastu ingat nak ke wedding Syikin kat Tasik Titiwangsa tapi sebab masa tak berapa nak sempat n saya baru tau so kami stick ngan plan asal mencari barang2 untuk next week... 

birthday wish from Izz Iskandar to Izz Dhani!!
kami yang over!! gambar birthday boy Dhani takde sebab dia dah masuk swimming pool..

Tempat yang last kami pergi adalah JJ AU3, makan n beli2 barang pastu balik rumah dengan kepenatan n rase nak demam.. huhuhu..
over tau!! makan beria...

Ok, tu je... Stay tune!!!

Luv,
 

No comments: