16.12.10

Kursus di Sepang

Hola, salam 10 muharram semua!!

Bersiaran dari hmmm apa nama bilik ni ntah, dewan di Hotel Empress.. Saya dipaksa berkursus utk penyediaan kertas jemaah menteri dan jawapan kabinet, memang takde kena mengena lansung ngan my tugas as project manager, erkk ada sikit lah tapi alasan yg sekretariat bagi adalah sebab saya je ketua unit yang available minggu ni, yang lain semua keluar outstation, sabar je lah!!!

Malam tadi takde kelas so saya balik la rumah walaupon bilik disediakan, pagi tadi gerak dlm kul 6.45 n sampai lebih kurang kul 7.45, drv sendiri ye!! Jauh jugak tapi sebab keta tak banyak so laju je lah, dapatla sampai cepat.. Hopefully malam ni pon takde kelas bolehla balik lagi, hehe kesian kan tinggal anak ^__^

Ok, nak concentrate ni, nnt sape nak mintak tolong buat paper kabinet, I charge fee ye, hehe.

Luv,

No comments: