30.11.10

Hari Terakhir Bulan November

Owhhhhhhhh (start dh mengeluh!!!) 

Hari terakhir untuk bulan November tidak bermula dengan baik T____T 


bangun lambat - subuh gajah - keluar rumah lambat - jalan jam nak hantar Izz (hantar sorang sebab hubby ke Permata) - sampai opis takde parking (parking tengah renovate so perlu berebut dengan orang lain) - parking kat luar opis, hujung dunia!! - tengah jalan tersepak batu sebab mata melilau tengok atas - jatuh gedebuk!!! - bangun n control ayu (takde orang pon!! nasib baik) - tengok lutut dah berdarah - terus jalan n lintas jalan - sampai opis -  punch in merah

Perghhhh memang menyedihkan cerita di pagi hari... Hope the rest of today akan lebih menggembirakan...    amin


Luv,
 

2 comments:

mama_umar_maryam said...

adoi..xper mar,langit xslalunye mendung..hahahaha

Carrie-Ma said...

mar, jatuh terjelepuk? tgh nk bygkan cemana ko jatuh pastu bgn smbil control ayu tu.
isk2...xpe2, penghapus dosa tu hehe