9.11.10

Aktiviti Cuti Deepavali


More update sedang beratur untuk dipost ^_^ harap bersabar ye..

Aktiviti sempena cuti Deepavali dan sempena menebus masa2 yang telah dicuri daripada Izz and hubby last week..

1. main ball di taman
2. jalan2 tengok lampu di I-City
3. belajar mengenal haiwan di taman binatang @ zoo
Stay tune for more stories ^_^ 

Luv,
 

3 comments:

dbalkis said...

pergi sudah i-city??

aku berjaya bawak balik hasil laut dari KK..syok!!!thanks atas nasihat pakar ko walaupun hasil tangkapan aku tak deep freeze tapi okla..still sejuk sampai kl dan tak leaking langsung..

HaNiE said...

sudah, mmg masuk kena charge 10hengget per kereta eh?? ramainya manusia kt sana..

kalau betul2 pack ok je.. boleh la holiday ke kk lagi kan ^_^ jom ramai2

dbalkis said...

skarang baru charge lepas dia tutup kejap tu..dulu foc je...