27.10.10

Update Sket!!

Hola..

Haaa lama nya tak update, makcik super bz la uolls... 

Last week seminggu kat JB meng'interview' calon2 untuk diploma separa perubatan, walaupun keje separuh hari jek sebab calon tak ramai datang tapi I tetap bz, hehehe tido, makan, main ngan Izz, jalan2 kat mall dan lain2..

Dan walaupon beria kat umah Kak Ninie ada wifi tapi tetap jarang skali meng'online'kan diri atas sebab2 yang sama seperti di atas ^_^ 

Bila dah abis semua report2 dan kerja2 hakiki barulah boleh bernafas sket blog ni, hehehe.. Tapi I masih bz lagi sebab next week ke KK & Sandakan pulak..


Alahhhh boring plak asyik cita pasal kerja je, bz memanjang.. Nanti lah I stori mori cita lain plak ye ^_^
opis saya seminggu di JB
mummy dan izz.. dua2 dah tembam sebab makan nenek masak sedap!!
Stay tune babes!!!

Luv,
 

3 comments:

dbalkis said...

apsal muka izz cam lain? cam besar je izz (muka cam orang besar)..

Carrie-Ma said...

setuju dgn dbalkis, muka izz nampak cam dah umur 3-4 thn. penat kena jaga mummy kot hehe

HaNiE said...

dayang,

ye ke??? huhhh sudah anak teruna ke sicomel iskandar itu, cepatnya!!!!

C.K,

ciss cisss dan cissss.. ko nak cakap aku dah 40 tahun la kan sebenarnya T___T