28.10.10

Mintak Maap Mak Ngah!!!

Owhhh bukan saya yang bersalah dalam cerita ini tapi budak comot comey Iskandar ^_^ 

Seminggu kat umah Mak Ngah dia, macam2 Izz dah buat.. Dan confirm Mak Ngah panas membara jek dalam ati, nak marah nanti kena marah balik ngan nenek n atok sebab Izz hampir2 jadi cucu kesayangan skrang ni, hehehe *mummy mode perasan anak dia jadi cucu kesayangan*

Selain menghabiskan semua biskut2 kat umah Mak Ngah, Izz telah menconteng dinding umah Mak Ngah, buat pecah satu pinggan makan, koyakkan teks book Kak Niena, sepah2kan makanan everytime dia makan kat dining table dan juga depan tv, conquer relax chair depan tv, main minyak kelapa dara kat lantai bilik sampai licin, ketuk pintu bilik Mak Ngah tiap2 malam sebab nak main ngan Kak Niena, Pak Ngah kena tido awal sebab tak boleh tengok tv sebab selagi tv terpasang Izz taknak tido dan lain2 lagi.. owhh lagi satu, Pak Ngah sanggup pasang aircond semata2 nak kasi Izz yang manja tu tido dengan lena sebab Izz tak biasa tido panas2, ho ho ho mengada sungguh mak Izz Iskandar tu lah... 

Mak cakap senang jaga Izz sebab dia tak kesah pon abah n mummy dia takde.. Bagi makan kenyang2, bagi susu pastu pandai2 lah dia main sensorang n tido.. Kalau tak pon dia mengacau la atok n Pak Busu.. 
So boleh la kami import n eksport Izz ke kampung plak lepas ni if mummy n abah kena outstation serentak, hehehe..
bestfriend; kak Niena n adik Iskandar
sebelum dan selepas mummy balik kerja, Izz mesti tengah tido
Luv,
 

No comments: