29.10.10

Entry Bergambar : Johor Bahru with loves

Pics ni semua hasil tangkapan saya menggunakan kamera Nikon D5000, pinjam Kak Ninie punye, menggunakan mode auto, hahahaha... Sekali guna terus rasa jatuh cinta, apa sesape nk sponsor ke *__* 
see!! nampak semua calar balar di muka Izz, kalo muka mummy confirm nampak semua jerawat n kedut kedutan T__T
mirror reflection, hehehe poyo lah
peace!!
antique; kat umah nenek sedara
mari posing di tangga
cubaan mencari sudut shoot tercantik *failed*
brother n sister
Atuk Izz
uishh besaunya mata!!
shoot semakin hebat dan mantop, hahaha *mode perasan*
sesuci wajah Iskandar *___*
Restaurant My Friends; sambil tengok bola, Johor FC lawan N9.. Kami keciwa!!! eh eh taklah, orang Johor je yg keciwa ^_^
unik tak shoot I ni? bluwekkk
"no banana plz, I want ice-cream!!!" geget kang budak ni
"cute tak saya?"
nice shoot!! gud job sayang (tolong ar hadiahkan I satu camera ni ^_^)
sempoi n gerek seh!!!
jalan jalan cari makan; lunch at Pasir Gudang
kakak dan adik-adik, hehehehe
Semua picture ni tiada di'touchup' cuma tambah watermark sahaja, sila lah nikmati gambar2 cantik ini, hahahaha.. more pics in FB
Peace

Luv,
 

3 comments:

mama_umar_maryam said...

aku pon klu amik gambar x kose nk touch up!hahaha

dbalkis said...

ko kene try portrait mode..yang ala2 blur background tu.. pastu adjust shutter speed f number sgala esp kalau nk amik gambo budak2 yg fast movement..ko tau kan cara half press dulu kasik focus tu baru snap..ntah apa la lagi ajaran yang adik aku cakap tak masuk otak..tengok box merah ijau la..centrekan barline ntah bende tah..aku pun slalu auto je..:-)

cam adik aku dah masuk ospital..ish2..tula beli 2nd banyak hal pulak..aku mcm nak rembat satu tpi malas aa nk bawak besar2..dok pinjam nani nye je kalau perlu.or panggil die amik skali lg ok..aku harap die beli baru pas ni..haha..

HaNiE said...

zety,

aku tengok time rajin or malas lah, tapi selalunya malas memanjang, hahaha..

dyg,

idok la teman reti nak buat tu semua, pakai mode auto pon dah kira hebat, hahaha... suh nani beli baru jek pastu boleh upah dia tangkap gambar cantik2, hehe