28.9.10

Side mirror pecah & Saya Stress!!!

Rase serabutnya kepala T___T

Banyaknya benda nak kena buat, banyak kali dah I sign in nak post benda merepek tapi pastu logout smula sebab hilang idea..

Getz accident last week, bukan kena langgar or apa tapi sebab ada orang bukak pintu kereta time I tengah jalan kat lorong sempit masa nak amik Izz kat umah Nenek Wok.. Side mirror kanan retak seribu dan belakang side mirror tu berlubang.. Malas nak cita banyak I cuma cakap kat akak tu, lain kali nk bukak pintu tengok la kereta kat belakang ada tak.. 

And macam biasa kalau benda dah jadi mesti lah ada adengan nak salah menyalahkan orang lain, lantaklah!! kang kalau rase nak bayar kos kerugian tu, masukkanlah duit dalam account yang I bagi tu, kalau tak pon, I bayar jek sendiri.. Takkan benda kecik pon nak report polis, banyak lagi kes orang mati yang polis nak kena settlekan..

Side mirror masih belum tukar, maybe harini baru ada stock kat bengkel tu, tak suka la bila bawak keta takde side mirror, rase macam insecure jek, rase cam nk melanggar orang jek, cehhh rasenya saya dah jadi phobia memandu la, tambah bila hari hujan, takutnya lah!!!! 


Kat opis ni lagi la berserabut, banyaknya keje nak buat, tak habis2 kerjanya.. Rase macam nak bercuti pastu buat bodoh dengan semua kerja2 dunia ni, sampai bila pon tak habis, makin bertambah ada lah...


Rase macam nak dump semua keje pada budak2 kat opis ni, tapi macam bos tak bertanggungjawab plak, hadoiii lah!!! 


Saya Stress!!!!

Luv,
 

1 comment:

dbalkis said...

betol2 nanti jadi bos tak bertanggungjawab..kalau dulu time kite jadi kuli kite kene camtu, skarang kite pulak nk wat camtu yek? hehe..aku tambah tensi yek..

anyway, bersabar ye..this weken jom hang out..aku nk tgk bb wrose n baby syat..