29.9.10

Side mirror dah tukar

Salam semua, morning and ^_^ senyum!!! 

Tak kisah la what today will offer me, yg penting perlu mulakan hari dengan senyuman, hehehe positif sungguh!!!


So today ada meeting ngan Menteri, meeting ngan boss n meeting2 lain.. Hmm mungkin takde masa untuk menyelit2 balik rumah, so hari ni tido di sofa saje.. Next agenda, siapkan report n ready untuk perkara2 luar jangka dlm meeting nnt...

Semua orang pakai baju yang sama sebab ada checking for 5S, tak kisah la berapa S pon yang penting I show my support to them walaupon I tak amik port pon benda tu, boss yang baik kena la go with the flow kan...


Semalam dah tukar side mirror so my confident level of driving dah start increase semula dan tak payah la tunggu hubby balik dari opis baru nak amik Izz semata-mata I phobia untuk drive alone!! hehe


Rase macam merepek plak post benda2 tak berfaedah ni tapi takpelah since I've lost my touch of writing, hahahaha poyo!! so u guys tahan je lah ye


Next week my MIL buat open house, so I pon nk menyelit untuk ajak u guys datang makan2 ye.. 9 Okt (Sabtu) Pada sesapa yg free tu sila2 lah datang


Luv,
 

No comments: