3.9.10

Raya Mode is ON

Seriously, saya sangat tak boleh concentrate on kerja, mode raye sudah datang, hahahaha sampai present paper semalam pon tah pape jek merepek, nasib baik dato' K baik kalau tak confirm dah kena terjun dari tingkat 20, huaaaaa T_____T

Oleh sebab saya ada meeting kul 10 ni, so this entry gonna be short sajork ye hmmm mari lihat gambar jek la..

Seronok bershopping raya, tak kisah la kalo ujung bulan nanti kena makan meggi jek, janji puas hati, hehehehe ehemmm baju raya satu jek ye!!!

Or maybe saya sangat exited sebab nak beraya bersama family di kampung... ^_^

shopping di OU... Izz kena kepit sebab sangat melasak memeningkan kepala abah, mummy n acik dian... 3 orang jaga sorang budak kecik pon tak terlarat dah...

shopping di PKNS... orang sangat ramai n baju gorgeous sangat banyak ^_^ sedia je la duitnya

shopping secara tak sengaja di Pasar Keramat... samping dan songkok Izz cuma RM30, berbaloi baloi

shopping di Uptown Setiawangsa... beli baju acik dian... Izz pau mummy mainan yang kejap jek dah rosak, haihhh

ehem ehem handsome tak saya??


Luv,
 

4 comments:

ninie's corner said...

cantik ar baju izz...comey nyer dia berbaju melayu..

HaNiE said...

tq makngah... jangan lupa duit raya izz ye, hehehe

mama_umar_maryam said...

wahhh encemla izz..kitorg weken ni baru terhegeh2 nk sopping

HaNiE said...

owhh kitorg setiap weken pon terhegeh2 shopping, hehehe ada je yg tak cukup, padahal tu semua pembaziran yang nyata