6.9.10

Hujung Minggu di Shah Alam

Hujung minggu lepas dihabiskan di Shah Alam... Memandangkan raya tahun ni sambut kat Mersing, so bagi chance la hubby nak bermanja2 ngan mama dia, hehehe...

Bila bersahur dan berbuka di rumah mertua yang ada business catering, program diet adalah kelaut ye.. Boleh tahan ke nasi beriyani chef wan, udang galah, siakap stim dan lain2, pheww sangat menggiurkan!!! Nak amik gambar share kat sini tapi i malu ^_^ nanti ape plak mak mertua cakap kan, dah la tak pandai masak sibuk nak snap2 gambar plak T___T hu hu hu


Selain tu, shopping di Shah Alam adalah sangat heaven... Parking satu tempat pastu boleh melilau kat PKNS, SACC dan Plaza Alam Sentral (dian panggil PAS) senang dan mudah, dekat dengan rumah.. Lepas penat shopping boleh terus balik rumah dekat2 nak azan untuk berbuka, sampai terus boleh makan, takde sangkut2 dalam jam semua... Rase2 tak puas, lepas berbuka n semayang magrib boleh sambung shopping kat Shah Alam Mall pulak, hahaha ini cerita benar ye!!!

Oleh sebab sangat convenient itu lah, cita2 murni saya tidak kesampaian sebab saya telah membelikan diri sendiri 2 pasang lagi baju raya, hahaha.. Tapi takpelah, boleh pakai pegi opis ngeh ngeh

Oklah, saya sedang cuba untuk menyiapkan kerja2 opis sebelum bercuti panjang ni, nanti kalo rase2 malas nak naik keje lepas raya tu boleh la EL sehari dua tanpa rasa bersalah sebab keje dah siap, hahahaha tolong la jangan jadikan sebagai pengajaran ye...


Peace


Luv,
 

2 comments:

mama_umar_maryam said...

pehhhh lauk buke xtahan btollahhh..isk,bestnye cenggitu,park sng,shopping sng..huhu

HaNiE said...

mmg best kalo makan umah in law.. ko abis shopping dah ke?