17.7.10

Sister Sister

Ini perbualan di antara kakak dan adik2 perempuannya.. Sementara Dian menunggu saya habis meeting before kami balik ke rumah, dia mengambil kesempatan duduk di kerusi empuk dan guna my flat screen comp untuk berchatting with our big sister... Tapi sekejap je la sebelum dia sibuk bergayut ngan boipren and I take over the keyboard...


Me

haiii..xblk lg ke?

5:46pmMaria Ninie

belom.....kol 6.30 terus ambil Niena sekali....dah balik belom?

5:47pmMe

weiii makcik, balik la!!!!!

masak la, sian anak balik skolah nak makan!!!!

5:49pmMaria Ninie

kak.....ngape bahasa akak cam Anie jer....

5:49pmMe

saje prkts..

sme eh?

teror la..

5:51pmMaria Ninie

skrg ni k ni tgh guna ubat resdong "Permata Hijrah"...mmg ade perubahan...Niena pun dah kurang selsema....dian cube la....

5:51pmMe

eh td kak anie la bls..

bkn dian tau..

heheeee..

5:52pmMaria Ninie

tau......

5:52pmMe

dian tgh bergayut

5:52pmMaria Ninie

sbb tu k ni ckp bahasa cam Anie jer....

5:53pmMe

elelele saya kan sopan santun

5:53pmMaria Ninie

k ni kenal la 2 personaliti yg berbeza.....

5:53pmMe

ye la tu

apsal niena balik lambat sangat?

5:55pmMaria Ninie

dia balik 6.15 sampai taska 6.30 siap mandi 6.45......klu k ni balik 6.30.....sampai taska 6.45.....ngam2 la tu.....sekali jalan........

5:55pmMe

ohhh ok la

kami nak balik dah

5:56pmMaria Ninie

dian.....bkn anie tau!!! mase ari rabu kan cuti pastu asik on9 jer......pastu kena marah..........

bye......

5:57pmMe

dian takde, masih menjadi monyet, bergayut ngan boipren...

jgn online jek, kena masak jugak, hehehe

bye

5:57pmMaria Ninie

dah....bye.......

5:57pmMe

bye.... dah...


Conversation yang awal2 between Dian and Kak Ninie, yang bawah2 tu time I interframe la, hehehe... Sometimes kami panggil Dian as akak....

Dalam family, setiap anak anak personaliti yang berbeza dan tersendiri kan? Tapi saya belum ada experience lagi coz i only have a son ^_^

I'm wondering apa agaknya my parents and adik beradik yg lain having in their thoughts about me? huhuhu... dare to share?? But I bet, it will mostly be kasar, garang, baik hati dan cantik (hahaha perasan sungguh!!!)

I love my family ^_^

Sis,

2 comments:

mama_umar_maryam said...

hehehe,samela dgn aku,dahla sorg je pompuan,yg laen sumer laki,aku rase klu aku tnye diorg psl aku pon diorg xlayan pompuan gile nih,hahahah

HaNiE said...

haah, kalo tanye yg lelaki2 confirmnya diorg tak layan punye... ooo ko sorg jek pompuan ekk tapi ko kan ala ala sopan2 ayu2, hehe ke kt umah jd lain, hehehe ^_^