30.7.10

Misi Mencari Kasut Bola

Abah Izz bercita-cita nak jadi sport man semula.. So dia tgh sibuk nak main bola padang plak, before this sibuk main futsal...

Jadinya untuk menjadi pemain bola kenalah lengkap attire  footballer.. Memandangkan dah berabad abah Izz tak main bola padang so boot bola pon dia sudah takde... 

Menjadi misi mummy dan Izz untuk mengikut abah mencari boot bola yang sesuai.. So after balik dari meeting di Putrajaya, fetched abah dan Izz up, then zooommm kami terus ke Campbell Complex di Jalan TAR..


Orang cakap boot bola kat situ murah2, tapi I rase macam mahal jugak jek..


Tanpa membuang masa abah terus beli boot yang dia berkenaan di hati, walaupun tak banyak choice sebab banyak boot2 yang cantik dah abis stok sizenya...


Izz boring tunggu abah cari kasut

Campbell Complex
Betul-betul depan ngan Sogo

Ok, tu saje... Bye


Happy Weekend alls!!!!!!

Luv,
 

2 comments:

mama_umar_maryam said...

mar, u shud continue the story by highlighted the "sogo' part,hahaha

HaNiE said...

haippp!!! aku tak masuk pon sogo tu sebab laki aku takut dia kena tido kat sogo sbb aku taknak balik, hahahah sweet kan...