1.7.10

Izz injured...

Ini gambar terbaru Izz... Notice the nose?? This is not the first time but the worst one la dia injured kat muka macam ni, before this banyak kali dah jatuh dan benjol-benjol tapi yang ni sampai ada scar kat hidung and lebam kat dahi... Takpe la anak lelaki kan!!!!









Actually dia jatuh kat dalam rumah, according to Nenek Wok, dia jatuh masa lari-lari pastu tersembam kat tikar sebab tu hidungnya bercalar macam tu.... But I tau dia memang suka berlari pun, dalam rumah ke luar rumah ke asyik nak berlari jek....








I asked him to smile for the camera but instead he gave me this geram face.... Comel tapi Abah said just like CHUCKY, alaaa movie yang anak patung yang hidup and bunuh2 orang tu, hehehehe.....








Luv,

6 comments:

Leonora Halim said...

aduh... sakit idungku... huhu

Carrie-Ma said...

alahai ciannya izz. jgn jd kemek dah la ye. nanti sapu krim byk2 ilangkan parut tu tau.

HaNiE said...

Leo,

sakit la tu tapi budak aktif ni mana tau serik, still terkedek kedek berlari kat mana2 je

HaNiE said...

C.K

hahaha hidung dh semulajadi kemek la bukan sebab jatuh pon....

susah nak sapu ubat ni, nanti dia sapu balik kt langsir and baju2 yg tak bersalah...

Irma Ruhani said...

Alahai...cian nye..... biasalah hero memang lasak.Tapi still nampak cute.

HaNiE said...

hehehe mmg cute ngan idung clown tu ^_^