22.7.10

Cerita baju...

Bila outstation, saya jarang bawak baju lebih... Contohnya kalau 2 hari saya cuma akan bawak 2 helai baju formal sebab taknak beratkan bag dan supaya lebih banyak ruang untuk masukkan hasil shoppingan... 

Tapi kalau tetiba satu baju tu berlubang sebab terbakar hasil iron hotel yang bengong, betul2 membuatkan saya bersedih T_T sob sob baju I mahal tau...

Nasib baik hotel ni dekat ngan town, boleh jalan kaki je ke The Store untuk mencari baju segera, tak kisah la tak cantik pon, janji ada baju nak dipakai... Btw bukan satu ye tapi dua baju I beli, hahaha...

Lepas ni, kena bawak baju spare sebagai backup...


Dah la, I rindu pada my kesayangan, nak call diorg, bye bye


Kesayanganku


Budak suka tengok tv




Luv,

2 comments:

mama_umar_maryam said...

omg,baju apekah yg tekena iron tu,sure ko menyumpah x abis2 nih..huhu cian ko

HaNiE said...

baju blouse keje.. mmg menyumpah seranah tapi nak buat camno kan, terpaksa la beli baju lain, nasib baik kat town.. Bayangkan kalo tempat yg takde jual baju, abis la aku, mmg pakai baju yg sama tiap hari, huhuhu