11.6.10

Sayangkan Isteri, Tinggal Tinggalkan....

Mari memulakan entri dengan pepatah melayu dahulu kala;

"Sayangkan anak tangan tangankan, Sayangkan isteri tinggal tinggalkan"

Iskandar sekarang memang dah banyak akal, macam2 dia buat and sometimes boleh buat mummy panas menggelegak tengok perangainya, selalu la juga kena sedas dua tapi selalunya jentik-jentik manja je sebab kalau dah dengar mummy dia jadi tarzan, Izz mula la datang meliuk lintuk, mintak maap la tu.... Izz suka tarik rambut mummy, kadang2 nak gigit mummy, rasenya nak tumbuh gigi la tapi sakit okeh penangan gigi comel dia tu....

Tapi cerita ni pasal abah Izz sebenarnya............

Hubby takde dari today sampai next weekend, berkhidmat untuk company katanye... So tinggal la si mummy dgn her son yang banyak songeh tu.... hmmmm macammane la nak handle si kecik tu sorang diri, yang paling penting, apa la kitorang nak buat weekend ni... Jemputan kawen banyak tapi tak tergamak plak nak pegi berdua jek, lain jadinya nanti.... So kepada kengkawan sila la ajak kami untuk beriadah dan beraktiviti ya... Ajak mummy dapat bonus anak sekali, hua hua hua......

Izz dan Abah, picture time birthday ari tu, lama dah, rambut Izz pon pendek mase tu baru potong la rasenye....

Me and Hubby.. Ni pon gambar lame, mase tengok teater Seri Mersing la rasenye..


This picture considered baru la jugak, masa balik kampung last 2 week, ni kat KFC R&R... Noticed tak fringe kami yang sama, hahaha sangat lawak mukaku dengan rambut begitu, huhu tak sesuwei uuu...

Okeh kawan2, berilah cadangan bernas untuk kami anak beranak ye T_T

Masa untuk pulang dan beperang bermesra ngan hero mummy, bubbye

HAPPY WEEKEND HOLIDAY UOALS!!!!!

Luv,

No comments: