19.6.10

Mari Bekerja di Hari Sabtu yang mulia....

Haha Happy Saturday semua...........

Bersiaran dari bilik opis yang macam tak cukup oksigen ni, apa kejadahnya buat di opis hari cuti, yaaaaaaaa say thank to RMK-10.. ok menyampah..

Tadi hantar Izz kat umah Nenek Wok, good boy je dia bangun pagi pastu ajak mandi pon takde masalah, bila Mummy tengah make up dia happy sangat, maybe ingat munny nak bawak dia gi jalan2 la tu, sorry sayang, mummy kena work la.... tak pe lah, abis keje ni ingat nak bawak dia gi jusco la tapi tak tau la bila nak abis ni, jangan sampai malam sudah la...

Ok, nak sambung buat keje dulu, rase2 stuck nanti sambung balik membebel kat sini, by the way, saya tengah menunggu turn nak present project ni.. orang yg present first tadi pon tak abis lagi dari kul 9 pagi, saya nombor 3, huaaaaaaaa bila boleh balik ni T_T

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
8:15 PM

Seriously, memang sangat tak seronok bila dah pukul 8 malam hari sabtu masih tercongok diopis menunggu giliran untuk pembentangan projects..... Start pon belum lagi so harapan untuk pulang ke rumah dan membawa anak berjalan-jalan di jusco hanya mimpi nan indah di kala ini...

PUKUL BERAPA AKU NAK BALIK NI WEIIII??

Luv,

No comments: