3.6.10

Happy Birthday Bibik ehhh Acik Dian!!!

Ini cerita loooonnnnngggg time ago!!! hahaha.... 12 Mei 2010

Actually ini kisah hari jadi dian yang ke tuuutttt 23 kot, ishhhhh tua dah makcik tu ghupenyer... Kami sambut di restoran San Francisco Pizza, Wangsa Maju... Lepas I sampai jek rumah dari Tawau terus ajak diorg gi makan-makan, dah lambat la jugak sebab kami adalah customer yg terakhir keluar dari restoran tu sampaikan pekerja restoran siap tutup lampu lagi...


Sorry la gambar birthday girl takdak dalam camera, yang ada gambar pakcik kecik ini aje... Cuba tengok kat belakang tu, korang perasan tak sape????


Ini saje kek yang ada kat restoran, yang lain udah habis... Tu la sape suruh datang time kedai dah nak tutup, semua pun ilekkk... Tiramisu kek yang most of the portionnya dimakan oleh gergasi Cicanda, bukan birthday girl...

Okeh abis cita pasal birtday Dian.... Masa makan-makan tu tetiba terperasan kat sekumpulan customer lain, kenal tak? Tu pelakon glamour yang DBalkis minat tu, hehehe pelakon Nur Kasih yang bawak watak Aidil tu, si Fizz Fairuz dan aweknya yang jelita Almy Nadia...

Fizz Fairuz dan Almy Nadia datang sama-sama tapi duduk jauh-jauh time kat meja tu, balik pon sama-sama naik Harrier putih, wohoooooo....

Oklah, stop dulu.. Nak turun kat lobby ni ada perasmian Hari Tranformasi MinDef, nak jumpe pak Menteri, hehehe...
Anyway........... To Acik Dian merangkap bibik bergaji separuh bulan "Happy Birthday"


Luv,

1 comment:

mama_umar_maryam said...

eh mar,yg mamat kt meja artis tu mcm kwn aku je..hik3