26.4.10

Sakit di bulan April

Phewwww lamenya tak berbelog!!!! Rase lain macam plak bila nak menaip ni, tetiba blank tak tau nak start dari mana... banyak sangat nak update tapi saya nak buat dalam lain2 entry biar banyak sket entry bulan ni, aci tak??? ^_^

Saya skrang kat rumah, dapat m.c for 2 days.... Seronok memang seronok tapi bila pikir kerja yang bertimbun kat opis terus rase tenat, hehehe by the way, saya memang sakit ye... Macam-macam penyakit ada ni, dalaman dan luaran, sejak badan ni kena lenjan berhari-hari buat DSA terus lembik tak bermaya, penat okeh!!! tu belum amik kira sakit hati bila orang tak appreciate apa yang kita buat, dah la kita ni buat macam-macam walaupun bukan tugas hakiki, tinggal anak, tinggal suami, tinggal kerja bertimbun kat opis semata-mata nak menjayakan pameran yang langsung tak ada kena mengena dengan diri sendiri, alih-alih bila post-mortem sebab benda yang kecik tu, kita pulak yang nak disalahkan, ni yang bikin panas ni!!!!!!

Ya, I am one of the macai yang dipaksarela untuk buat pameran Defence Services Asia 2010, walaupun dah 12 kali penganjuran tapi masih lagi kelam kabut dan kalau diikutkan masalah yang jadi semua yang pernah berlaku, tapi saya tak sure la kan sebab ni first time saya kena turut serta tapi tak boleh komen banyak la nanti kena tindakan tatatertib pulak, iya la saya yang menurut perintah kan..... Cuma kalau boleh tolongkan jangan panggil saya untuk turut serta dalam apa2 event lagi, tak kira la LIMA ke DSA ke, saya dah serik!!!!!! Namanya je AJK tapi langsung tak jejakkan kaki ke PWTC sepanjang pameran tu, adil ke????

Okeh, makcik emo ye.. Nak rileks makan ubat jap, nanti sambung balik T_T

Benci la,

No comments: