12.4.10

Cerita Bulan April

Salam,

Saya sangat tak cukup masa ni, sambil mencari idea nak buat keje sambil menyelitkan diri membelog sekejap.... So saya akan cerita benda-benda yang penting dulu ye, hehehehhe penting ke???

Last weekend kami ke Port Dickson, hubby ada family day kat Tiara Beach.... Ada tele-match dan persembahan semua.. Ok la, seronok jugak tapi penat yang amat sebab kena melayan Izz seorang diri sebab hubby sibut nak praktis silat la, twist la, macam-macam la. The only game yang Izz participate ialah amik coklat and gula-gula, boleh la.. By the way, congratz to hubby and all his group friends sebab menang persembahan dan dapat voucher RM750 makan kat chillis.. And also congratz sebab jadi johan keseluruhan dan hadiah yang paling I tak tahan ialah dapat cash 5 ribu hokehhh!!!!

Semalam ada orang bunuh diri kat condo ni, eeeeeee takutnya... My maid yang bgtau, tu pon sebab masa dia naik tingkat 5 tadi nak beli topup, dia jumpa ngan makcik cleaner tengah bersih-bersihkan kesan darah kat sebelah kedai runcit.. Katanya nyonya weekend cleaner terjun dari tingkat 12 terus jatuh kat tingkat 5 tu, nasib baik tak masuk dalam pool, huhuhu.... Ramai polis dan reporter datang tapi sebab semalam kami sampai rumah dah jam 9 malam so terlepas la semua berita sensasi itu.....

Tadi di pejabat tengah syok-syok buat kerja tetiba blackout, bila I keluar dari my room ada bau asap and penggera berbunyi, rupa-rupanya ada litar pintas.. So I pun kemas handbag, tutup lampu dan pintu and terus balik, hahahahaha itu saja!!!!!!

Sekian....

Luv,

4 comments:

dbalkis said...

mar..scary..mari pindah dekat umh aku jom..hehe..

Irma Ruhani said...

agak menyeramkan...
klu aku mesti tak lena tido. dok terbayang2 je w/pun tak de di tempat kejadian

mama_umar said...

alah mar..nk tgk pics sekali kt PD tu

HaNiE said...

dayang,

haah la, nak pindah umah ada tanah pulak, senang nak bercucuk tanam ke nak tanam lalang, hahaha

irma,

nasib baik aku takde kat tempat kejadian, kalau tak lagi horror, huhuhu

zety,

alaaa takde gambar la, sibut jaga si kecik tu, tak sempat pon nak posing-posing