8.4.10

April adalah bulan yang busy

Saya sangat busy sekarang, nak berbelog pun tak sempat... Setiap hari saya cume kerja separuh masa di opis, separuh masa kedua pegi melawat tapak, hehehe taklah cuma this week saya kena ke Parlimen, Putrajaya, Perlimen, KLIA dan Putrajaya lagi... Paling awal balik rumah jumpa anak kul 8 malam tapi tak boleh lawan en suami yang setiap hari balik kul 10 malam la..

Banyak nak taip tapi nak ready ke KLIA pulak cuma kesian tengok entry for this month yang berapa memberangsangkan, hehehe... Hmmm just nak tambah, start bulan ni saya akan memasak setiap pagi untuk buat bekal en suami, baik kan saya!!! ^_^

Ok, nanti free saya merepek lagi, bye...

Luv,

2 comments:

dbalkis said...

kenape kene bawak bekal pulak?

HaNiE said...

saje nak berjimat cermat dan nak kasi wife dia bangun pagi awal sket, masak breakfast!!! hahahaha
eh eh saya ikhlas memasak