6.3.10

Semoga ini menjadi entri terakhir dari PCMC ^_^

Ya, kami masih di PCMC... Hari ni mungkin discharge tapi lambat sikit la sebab kena tunggu Abah Izz balik dari opis...



Semalam kan I balik rumah sebab nak bersiap ke opis, I sampai rumah kul 7.30 pagi tapi bibik still belum bangun, sabar je lah!!! I Masuk rumah, bilik dia gelap lagi, lepas letak-letak barang semua I masuk bilik sambil hempas pintu supaya bibik bangun, hehehe pastu baru la I dengar dia bukak pintu sambil gosok-gosok mata.... Bibik bibik, mentang-mentang lah ibuk sama bapak tak ada di rumah, kamu jadi boss ya!!!! Kalau nak cerita perangai bibik ni memang macam-macam tapi as long dia jaga Izz bagus, ok lah malas nak complaint....

I tgh membuat percubaan nak tukar blogskin and everythings tapi bila baca je kod HTML terus rase nak makan panadol, so plan nak mentranformasikan blog my tiny world ni ditangguhkan ke satu masa tidak dapat dipastikan lagi ^_^ ada ke sesape yang nak tolong buatkan secara percuma ^_^

Luv,

2 comments:

dbalkis said...

semoga cepat sembuh si comel...

nak aku tolongkan ke? tapi agak bertaun le kot..email aku nanti kalau nak..kalau nak tukat header aku dah wat tutorial kat blog aku

HaNiE said...

hahahaha rezeki jangan di tolak... tolong wat header boleh tak, macam dulu2 mase ko buatkan akunyer poster online tu ,hehehe kantoi ar ngan lecturer, nasib baik dah lama meninggalkan alam uni....
ape bahan2 yang diperlukan??? aku sedia menyalurkannya huhuhu