4.3.10

PCMC, We LOVE You!!!!

Hiii all..

Bersiaran lagi dari PCMC buat sekian kalinya, yes Iskandar kena addmitted lagi disini dan seperti biasa it will take maybe 2 or 3 days, hahaha... My friend asked me, *why u asyik bercuti di Prince Court aje?* And my answer is simple *we love Prince Court* haha gila tak boleh blah.... If nak cerita detail kenapa Prince Court kena buat entry lain la ^_^

Last week masa kami balik kampung, my niece Aliah having selsema, maybe Izz berjangkit dari situ kot so dia pun start selsema dan batuk-batuk, lagipun Izz kan baru je lepas baik sakit, imune system tak ok lagi... Hari Selasa dia start wheezing so kami terus bawak ke PCMC dan terus kena tahan wad... Izz ok je cuma batuk, selsema dan wheezing, sekarang on treatment yang dia paling tak suka; nebuliser!!!!

Doctor cakap Izz maybe nak kena asthma, so after this kena start on medicine for preventing asthma pulak, tak pe la asalkan Izz sihat.... Semalam and hari ini saya cuti untuk jaga Izz, esok hubby pulak cuti, hopefully esok Izz dah boleh discharge...

Boring la duk lelame kat sini, Izz pun asyik nak mengamuk jek bila dia dah tak ada benda nak main. Kompleks Kraf sebelah hospital ni je, kalau la saya boleh menyelinap ke sana kan best, hehehe...


mari kita posing-posing walaupun belum mandi


comel tak baby saya??? hahahaha kalau abah tengok izz pakai hairband ni mesti dia bising...

Saya baru dapat some news tapi tak boleh bagitahu sesiapa, rahsia!!! Cuma saya nak luahkan kat sini something supaya dapat kurangkan rasa bersalah dalam hati ni ^_^ bersalah ke gembira?? hehehe mungkin saya rasa bersalah sebab gembira kot... pape je la

Saya tak berniat nak tabur pasir dalam periuk nasi orang lain, saya takkan buat begitu... Kat mana-mana pun ada rezeki untuk kita kan, cuma kita perlu bekerja dengan bersungguh-sungguh walau dimana kita ditempatkan..

Ok, tu aje.. Bye


Luv,

3 comments:

dbalkis said...

mmg nampak sangat ko hepi bercuti di prince court..semoga Izz cepat sembuh..kalau dah discharge tak sempat le kami melawat..

ape cite nasik pasir sume ni mar?

ninie's corner said...

seronok nyer dia bercuti2 kat PCMC tu ye........nampak happy jer si Izz tu....

HaNiE said...

dayang,
hepi tapi penat!!!


kak nie,
izz memang sentiasa hepi, asyik nak keluar dari bilik je nak main kat luar