20.3.10

Motherhood Expo 2010

*this is a sticky post until 20 March 2010*
*please scroll down for latest update*

Hi peeps,

I’ve received a phone call and an email from the organizer regarding the Motherhood Expo 2010 that will be held on 19-21 March 2010 at Mid Valley Exhibition Centre, Kuala lumpur... And guess what, me and my baby are selected to participate on Mama and Baby Look-A like Contest ^_^ hohoho

Come join me at the expo and give us a support on 20 March 2010 at 11 a.m, im begging u guys, hehehe..


For more info about this Motherhood Expo, click here. There are so many programs and fun activities that we all can join together. So see u there!!!


Luv,

7 comments:

dbalkis said...

camne ko terpilih ni wei...aku tgk banner kat jalan n mmg plan nak pegi nanti...

HaNiE said...

okeh2, mari kita bergathering kat mid valley plak...

intan and wrose, plz alert!!!

dbalkis said...

kalau ko nk kirem aku pape plz sms me segera ye..aku nk g shoppg ni..esok lusa sume aku keje udah bz bangat...kalau sms jangan bagi aku soalan tau..aku x kan jawab..mahal..just bagi aku fact

Mommy Lyna said...

oh i plan nakgi jugak tp ntahle my hubster ada keje ntah that day. mcm gempak je promotion dia kn.

HaNiE said...

lyna,

tq for dropping the comment, tak sangka u sudi singgah kat my blog ni, hehehe

maybe kita boleh jumpa kat sana if ada rezeki kan..

mama_umar said...

wahh,gudluck hanie ;)!!insyaAllah rasenye nk try g la that expo

HaNiE said...

zety,

tq ye... meh la datang ramai2, boleh jumpe member2 lame uni dulu..