31.3.10

BB - Percubaan Pertama

Selamat petang,

Ini adalah percubaan pertama saya berbelog thru my cutey BB.. Not bad la walaupun screen yang comel dan keypad yang halus compared to my gigantic lady fingers haha *matilah bendi plak* Cuma tak jumpe function untuk import gambar jek..

Boring la tunggu flight yang asyik delay jek, tolong la owner MAS kasi token sket kat saya yang selalu kena jadi pak pacak kat airport ni hah.. Tak tau la sampai klia kul bape kalau macam ni, lebih kul 10 ni..

Sangat penat dan boring, site meeting bukanlah sesuatu yang menyeronokkan for me, dah la kena lawat kawasan time panas terik pastu meeting ngan contractor sampai 5 jam, tak sempat plak tu nak membeli belah pape yang patut, seriously memang tak berbaloi-baloi okeh!!

Rindu kat my hubby walaupun saya masih merajuk okeh!! Hehehe.. Rindu jugak kat si tomei mummy..

Alaaaaaa lupa la malam ni ada Glee kat Star World, alaaa tak sempat nak tengok, kalau ada Astro Max kan best!!

Oklah, enuf with entry yang tak berilmiah ni.. Daaaaaaa

Luv,

2 comments:

dbalkis said...

anda diTAG..sila2kan melawat tempat saya ye :-)

HaNiE said...

ok ok i will, bila ada masa ekk!!! hehehe