12.2.10

We saw Zahid AF2

Last night, me and Izz ikut Hubby to Ampang Sport Planet because Hubby ada session main futsal bersama teman-teman sepejabat... I saja bawa Izz together sebab I know dia mesti boring punye duduk kat umah dengan bibik seharian... And the best thing ialah, I nampak Zahid AF2 there, he was playing futsal with his friends... Mase hubby in changing room, I lepak with Izz kat tepi court, suddenly ada bola keluar and Zahid yang tengah kejar... Mase nampak Zahid, I was like ehhh zahid la **drooling**

Mesti dia pelik, apasal la makcik ni sengih2 tapi dia waving pada Izz (I hope it was for me, hehehe) and continue playing...

Sorry gambar bukti kecik sangat tapi seriously it was Zahid ok!!!


Sepanjang zaman Akademi Fantasia, cuma AF 2 je yang I betul2 minat and yang I menghabiskan duit for voting AFUNDI... All my vote for Zahid and Linda, hehehe sometimes I did used my father hp untuk afundi diorang ni...

Tak lama lagi akan start Akademi Fantasia musim ke 8, tapi aura AF dah slow down sikit la compare yang awal2 dulu, I pun takde la beria sangat nak menghadap depan tv tengok show ni... So, which AF yang u all paling minat???

Luv,

1 comment:

dbalkis said...

gila seyes mommy saya minat zahid tapi zahid minat I..nampak sangat I glamer dari mommy-from Izz