21.2.10

Mummy driver

We are at Port Dickson now, hua hua hua... Rasenye macam every two weeks pun kami ke sini la ^_^

Hubby ada team building di sini so kami anak beranak pun menyibuk-nyibuk sekali la ke sini sebab last week kan cuti kami ke luar KL dibekukan.... Hubby sampai sini hari Jumaat, kami sampai hari Sabtu...

But that was not my main intention to write here, the most important thing is to tell ya that i drove the car by my own self with Iskandar in his carseat from KL to PD... Please be kagum with me ya... Ok ok I know, its not too far kan tapi hello!!! im driving with kid-named-Iskandar ok....

Hahahaha ok lah enough with merepek entry, below here are the evidence pictures, enjoy!!!


Me : Izz be good boy ok, Mummy want to drive ni..
He : uwekkkk!!!!!

Me : how was the journey???
He : thumb up
Me : erkkkkk ????

Luv,

2 comments:

dbalkis said...

eee....muke die geramnye..bile la nak nak gathering bb semua ni..get prepared for or KB trip ye bb semua..mommy semua jangan lupe book flight..ke korang nak menapak ke kb??

HaNiE said...

haa aku dah booked air asia, sama ngan ko so senang la kita nak plan trip sesame.. as for intan, susah betol nak reach dia time cuti2 ni la....